Vinduespolering

– Flow House Polering

Vinduespolering

– Flow House Polering

Skinnende ruder hver gang

Hos Flow House Rengøring står vi klar til at rengøre jeres vinduer, og sørger for at efterlade dem spejlblanke – hver gang. Vi har nemlig en meget høj standard, når det kommer til kvaliteten i vores arbejde.

Vi møder altid vores kunder med et smil, og vi går først igen, når ruderne er poleret til perfektion. Det er vigtigt for os at have en god relation med dig som kunde, uanset om du har været hos os i mange år, eller er en af de nytilkomne.

Vi elsker at gøre os umage. Det er både tilfredsstillende i selve arbejdet, og det er tydeligt at mærke på vores mange glade kunder. Lad os høre om din opgave, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Vi har vores medarbejdere i centrum

Det er vigtigt for os at have et højt kvalitetsniveau og lige gøre dét ekstra, når vi er ude på en arbejdsopgave. Det kræver stjernespillere af medarbejdere, og derfor går vi netop meget op vores medarbejderes trivsel, og ikke mindst, hvordan vi kan være den bedst mulige arbejdsplads for dem.

Vi sørger for at give vores medarbejdere de bedst mulige omstændigheder som selvfølgelig indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring og gode arbejdsmiljøer, men det er særligt vigtigt for os, at hver og en medarbejder er glad for sit arbejde, og føler, at de gør en forskel hver især.

Vi imødekommer vores medarbejdere på samme måde som vi imødekommer vores kunder – med et smil. De er nemlig vigtige medspillere for at det hele kan køre rundt, men også for at være en bedre arbejdsplads end de andre.

Kontakt Flow House Rengøring i dag

Hvis du gerne vil have skinnende ruder og måske også går op i, at dem der udfører arbejdet har gode vilkår, så har du fat i den helt rigtige rengøringsvirksomhed. Vi hører til i Roskilde men kører ud til hele Storkøbenhavn og omegn.

Ring til Fanny på 29 63 15 69 for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive på info@flowhouse.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Flow House Rengøring ApS

Vi er altid klar til en uforpligtende dialog om jeres behov for rengøring. Sammen finder vi en skræddersyet løsning til jer.