Facility Service

– pasning og pleje af indendørs- og udendørsarealer

Facility Service

– pasning og pleje af indendørs- og udendørsarealer

Lad os varetage opgaven

Hos Flow House Rengøring står vi klar til at varetage enhver opgave indenfor facility service. Det betyder helt konkret at vi udfører alle former for rengøring, pasning og plejning både udendørs og indenfor. Fordelen er, at du kan samle rengøring, vedligeholdelse af grønne arealer eller noget helt tredje under én leverandør.

  • Vinduespolering
  • Kontorrengøring
  • Pasning af grønne arealer
  • Beskæring af buske og træer
  • Flytning af møbler
  • Bortskaffelse af affald

Det er blot et lille udpluk af vores services. Vi skræddersyer altid vores ydelser, så de passer til netop jeres behov, og der er stort set ikke en opgave, vi ikke kan klare. Tag endelig fat i os og fortæl om din specifikke opgave, så finder vi en løsning.

Hos os får du lidt mere

Hos Flow House Rengøring gør vi os umage. Det er vigtigt for os, at det færdige resultat står knivskarpt, og at alt spiller.

Dog er det endnu vigtigere for os, at vores medarbejdere trives og elsker at arbejde hos os. Derfor går vi lige så højt op i medarbejdertrivsel, som vi gør i støvfri hjørner. Vores medarbejdere er fagligt skarpe, og sætter en ære i at udføre opgaverne i højeste kvalitet.

Vi møder dig som kunde med et smil, og vi har først udført vores arbejde godt nok, når du som kunde er tilfreds med resultatet. Vi har som regel også mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis du har brug for det.

Skal vi hjælpe jer også?

Vi møder altid vores kunder med en nysgerrighed og imødekommenhed. Både de trofaste, vi har haft i mange år, og de nytilkomne. Her har du at gøre med et personligt rengøringsfirma, du kan stole på, og som lige gør dét ekstra.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring til Fanny på 29 63 15 69, eller send os en mail på info@flowhouse.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt os

Flow House Rengøring ApS

Vi er altid klar til en uforpligtende dialog om jeres behov for rengøring. Sammen finder vi en skræddersyet løsning til jer.